Kantoor

Notariskantoor Bussink is een jong modern notariskantoor gevestigd te Rotterdam-Prins Alexander.

Voor het kopen van een huis of een bedrijfspand, het maken van een testament of huwelijkse voorwaarden maar ook voor advies bij het oprichten van een bedrijf bent u bij Notariskantoor Bussink aan het juiste adres.

Een deskundig team van medewerkers kan u op alle notariële rechtsgebieden van dienst zijn.

Door jarenlange ervaring bij diverse (internationale) advocaten- en notariskantoren beschikt het Notariskantoor Bussink over een uitgebreid kennisnetwerk, waar u als client uw voordeel mee kunt doen.

Notariskantoor Bussink is zowel met eigen vervoer als met het openbaar vervoer uitstekend te bereiken, gezien de ligging nabij de rijksweg A16 alsook nabij het bus- en metrostation Schenkel te Rotterdam.
Daarnaast is er voldoende gratis parkeergelegenheid op eigen terrein.

Goede kwaliteit, een vast aanspreekpunt en een scherpe prijs zijn elementen die ons kantoor hoog in het vaandel heeft staan. Indien gewenst kan vooraf een vrijblijvende offerte worden aangevraagd zodat u precies weet waar u aan toe bent én om eventuele vragen of onduidelijkheden achteraf te voorkomen.

Notariskantoor Bussink kent op woensdagavond een avondopenstelling tot 21.00 uur, zodat u desgewenst ook na kantoortijd langs kunt komen voor het tekenen van de akte of voor een bespreking.