Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) staat bij Notariskantoor Bussink hoog in het vaandel. Zo heeft notariskantoor Bussink in 2009 een nieuw kantoor laten bouwen dat aan alle huidige (zuinige) energievoorschriften voldoet.

Maar ook na de bouw van het notariskantoor wordt er iedere dag op kantoor bewust nagedacht over hoe nog meer en ook op welke gebieden er maatschappelijk verantwoord ondernomen kan worden. MVO is maatwerk en voor iedere onderneming zien de MVO-activiteiten er weer anders uit.

Dat kan door aangesloten te zijn bij MVO-Nederland, door nauw samen te werken met bedrijven die zelf al geruime tijd aangesloten zijn bij MVO-Nederland, maar ook door MVO verdere bekendheid te geven bij clienten, zakenrelaties en overige dienstverleners. Immers: “onbekend maakt onbemind!”.

MVO heeft als basisprincipe: “People / Planet / Profit”, ofwel vrij vertaald: “Sociaal / Duurzaam / Winst”.

Voor een dienstverlenende ondernemer als Notariskantoor Bussink zijn natuurlijk alle drie de componenten van belang, maar wordt toch bovenal de nadruk op de “People-component” gelegd. Dat ligt ook dicht bij de bedrijfsfilosofie van Notariskantoor Bussink: de klant en de wensen van de klant staan centraal.

Wilt u meer weten over MVO en wat MVO voor u kan betekenen? Neem dan eens contact op. Wij geven u hierover graag het nodige advies.